Реферат на тему іван сірко

Магазин «Молоко» . .88

На зазначену дату наявні вільні квитки на поїзд Київ-Луцьк о (експрес, 87 грн.) та (плацкарт від 95 грн., купе 76 грн.)

X і д. У різних кінцях кімнати прикріплені картки, на яких зображена певна геометрична фігура,— це «номер» гаража. Дітям роздають по одній картці з фігурою на ній — це «номер» машини. За сигналом вихователя «Ма­шини їдуть» діти розходяться по кімнаті, імітуючи їз­ду. За сигналом «Машини, в гараж!» кожний заїжджає у свій гараж із відповідним знаком. Вихователь активізує запитаннями: «Який номер твоєї машини? До якого гаража ти поїдеш?» Потім діти обмінюються картками.

Напрямки Львів-Одеса не належать до регіону Полісся. Вартість квитків 685 та від 675 грн з білизною, для дітей знижка 75%.

В а р і а н т 7: вихователь показує картку з геометрич­ними фігурами. Викликана дитина називає, скільки фігур зображено і які. Діти запам 8767 ятовують зразок і відтво­рюють його в зошиті в клітинку. Викликана дитина описує виконання завдання, наприклад: великий квадрат, всередині нього круг, у крузі — трикутник.

У посібнику вміщено дидактичні ігри математичного змісту. їх можна використовувати на заняттях і поза ними з метою виявлення, закріплення, повідомлення нових знань, формування вмінь, способів дій.

Доручення .. ..65

встали, прибрали ліжка». — «Вони вмилися»,— продов­жує той, у кого інша картинка, що стосується ранкових дій, і кладе її праворуч від першої. Гра завершується, коли всі картинки розкладені по порядку. Перемагає підгрупа, яка раніше викладе свої.

Х і д. Варіант 6: педагог ра^ом з дітьми відтво­рюють на дошці-аплікаторі план розміщення письмового стола і дитячих столів із стільчиками. Потім вихователь позначає фішкою (кружечком на магнітній основі) місце одного із дітей. Дитина, яка сидить на цьому місці, повинна встати. За правильну відповідь гравець одержує прапорець.

Структура курсової роботи План, зміст Вступ Кілька глав або розділів і підрозділів Висновки Список використаних джерел Додатки які не входять до загального обсягу курсової роботи.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Гдз по башкирскому языку 5 класс габитова усманова ответы

Гдз русский язык комплексный тренажер 2 класс барковская ответы

Решебник по русскому языку 6 класс практикум драбкина ответы