Які зно можна здавати в 2016

Реєстрація для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання окремих категорій осіб, які не мали змоги зареєструватися в основний період (зокрема, учасники антитерористичної операції, особи з окупованого Криму та непідконтрольних Україні територій Донбасу), триватиме з третього до 75-го травня 7569 року. Графік проведення додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання буде оприлюднено до 85 квітня 7569 року. Результати зовнішнього незалежного оцінювання учасники додаткової сесії отримають до 68 липня.

Сформувати уявлення про типові для власних висловлень теми може допомогти ознайомлення із тими темами, які вже пропонувалися в попередні роки.

Якщо Ви - відповідальна особа за ЗНО в місті/районі чи навчальному закладі або ж керівник навчального закладу - введіть ПІБ, Вашу посаду (згідно штатного розкладу), введіть логін та пароль, після чого натисніть кнопку «Увійти за логіном/паролем» для переходу до Вашої сторінки.

Тематика власних висловлень, що пропонуються в тестах ЗНО з української мови та літератури, охоплює ті питання, які актуальні для випускників школи як сучасних молодих людей, як юних громадян і патріотів.

Людина щосекунди змінює свою планету , утверджується на ній . Прагнучи підкорити природу , ми не маємо часу замислитися про доцільність володарювання над нею .  

7) доповнення довідників і ІТС інформацією про заклади загальної середньої освіти І та І-ІІ ступенів, а також класи початкової школи в закладах загальної середньої освіти І, І-ІІ, І-ІІІ ступенів. Докладніше..

Так, це можливо лише для студентів Програми UP-STUDY, за наявності місць на факультеті. Змінити спеціальність можна і під час першого року навчання, в цьому допомагає наша Програма.

Для того, щоб зареєструватися для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні (далі – зовнішнє оцінювання), потрібно виконати низку послідовних дій.

Найбільшою помилкою абітурієнта є те, що рішення подати документи до польського вузу приходить тоді, коли розпочинається офіційна вступна кампанія в Україні. Насправді процес досить суттєвий, адже Ви будете навчатися за кордоном, в іноземній державі, де є візовий режим і складний процес підготовки документів на навчання для іноземця, що потребує ряд додаткових документів та дозволів. І хоча цим займається Програма, все ж він потребує часу та поетапності.

У день подачі документів абітурієнт підписує договір з організатором програми «Навчання в Польщі», отримує рахунок на оплату «Вступного внеску» та оплачує його через банк. На основі поданих документів та квитанції про оплату, за абітурієнтом бронюється місце у програмі «Навчання в Польщі» на обраній спеціальності.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Гдз по башкирскому языку 5 класс габитова усманова ответы

Гдз русский язык комплексный тренажер 2 класс барковская ответы

Решебник по русскому языку 6 класс практикум драбкина ответы