Підручник математика 10 класс бевз

А південна Б північна В східна

Для виробництва продуктів харчування і ліків використовують крохмаль. Крохмаль це білий порошок, який не розчиняється в холодній воді, а в гарячій набухає, перетворюючись на клейстер. Він утворюється в листках і стеблах рослин. Особливо багато крохмалю в бульбах картоплі, зернах пшениці, рису, кукурудзи.

Ссавці Кримських гір: олень благородний, косуля, муфлон європейський, борсук, лисиця кримська, заєць, білка, дика свиня. Рідкісні: кам''яна куниця

5. Мідянка, полоз лісовий, корольок жовтоголовий, змієїд, орлан-білохвіст, лелека чорний, видра річкова, горностай, борсук.

Дослід. Налий в одне блюдце воду, у друге - свіжий мед, у третє - соняшникову олію. Що розтеклося швидше? Чому? Зроби висновок.

9. Ховрах, тхір степовий, ласка, заєць-русак, мишівка степова, лисиця звичайна, тушканчик великий, кінь Пржевальського, зебу, антилопа, муфлон, олень лебідь, дрохва, степовий орел, журавель, сіра гуска, африканський страус.

Тіла це об''єкти неживої та живої природи, а також предмети, створені людиною. Розрізняють тіла природи і штучні (рукотворні) тіла. Ознаками тіл є форма, розміри, маса, об''єм. Люди і тварини, рослини і гриби, Сонце та Місяць, хмари і гори, пісок і море, будинок і стіл, книга й дитяча іграшка все це тіла. Розрізняють тіла правильної і неправильної форми. Тіла, що мають форму кулі, куба, паралелепіпеда, прямокутника чи квадрата, це тіла правильної форми. Тіла всіх інших форм вважають тілами неправильної форми.

57 грудня 7567 року був проведений ІІ (міський) етап Всеукаїнської олімпіади з математики. Для бажаючих ознайомитись із завданнями та відповідями до них, розміщуємо ці матеріали тут.

9. Лосось дунайський, харіус снігур, карпатський глухар, чорний дятел, шишкар куниця лісова, борсук, карпатська білка ведмідь бурий.

6 9 7 8 5

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Гдз по башкирскому языку 5 класс габитова усманова ответы

Гдз русский язык комплексный тренажер 2 класс барковская ответы

Решебник по русскому языку 6 класс практикум драбкина ответы