Перший урок 1 вересня 2018-2019 н р презентація 11 клас

Проглянула сценарій свята 8775 В добру путь, випускники 8776 . Захід багатий і цікавий. Головне в теперішній час звертати увагу на те, яким це свято ,в тому числі і сценарій, видається добрим для випускників. Адже, це їх свято. Позитивним є те, що задіяно вчителів, батьків та випускників. Адже найвищими є результат у навчально-виховному процесі тоді, коли є взаємодія всіх трьох ланок. Важливо, коли це свято переплетено піснями, вдячністю випускників, словами подяки. Це я побачила у цьому сценарії. Як вчитель, вважаю, що для нас важливим є те, коли випускники щиро вдячні, коли вчитель був небайдужим, щирим і відвертим і це добро осіло в дитячих душах. Всім вчителям і автору бажаю здоров 8767 я і всілякого добра.

6. Легенда говорить, що коли народжується людина, на небі з’являється нова зірочка. Я часто вдивляюсь у зоряне небо, бо хочу дізнатися, де моя зірочка. Вона обов’язково повинна бути біля твоєї, татусю. Я хочу, щоб тепло твоєї зірочки ще більше зігрівало мене. Які слова ще підібрати для вас, наші рідні, щоб ви зрозуміли, як потрібні нам, як ми вас любимо.

Ведучий: урочиста частина з нагоди вручення випускникам Гутянської ЗОШ атестатів про загальну середню освіту оголошується закритою.

6. Ми обіцяємо, що через усе життя пронесемо переливи шкільних дзвінків, неповторність першого шкільного уроку, світлий смуток випускного балу, дух шкільного товариства, сердечну подяку і вдячність нашим вчителям.

Статистичні дані рейтингу поділені за декількома групами і містять статистичну інформацію про середній бал ЗНО вступників, кількість зарахованих осіб на бюджет та контракт, конкурс на одне бюджетне місце, кількість зарахованих осіб до приватних вишів, а також інші дані.

Ведучий: Не секрет, що дитинство так просто не зникає. Пройдуть роки, перш ніж ви, шановні випускники, розпрощаєтесь з ним. От і сьогодні – не відпускає вас дитинство. Просить затриматись у чарівній країні, яку легко покинути, та не просто повернутись.

Про Нову українську школу. 65 СТРЕСОГЕННИХ ЧИННИКІВ,. Моя дитина геній – як спі. Етапи психосоціального ро. Етапи психосоціального ро. Кібербулінг: загроза ХХІ. Шаблон-анализатор П. Вплив комп’ютера на здоро.

8. А ще, знаєте, в наших серцях назавжди залишаться душевні розмови і цікаві ігри, які проводили вчителі зазвичай в кінці семестру. Адже, пізнаючи вас в простій бесіді, ми щоразу відкривали для себе безліч чудових людських якостей і правил, яким з тих пір незмінно слідуємо.

Урок 8. Вас принижують. Ви ненавидите, але вже не хочете мстити і завдавати людині біль. Чи відчуваєте до кривдника жалість, як до істоти нижчого рівня розвитку.

Урок 7. Вас принижують. Ви ненавидите, але вбити вже не можете, відчуваєте злість і образу, бажання помсти. Шукайте інший шлях розплати, не посягаючи при цьому на життя і здоров''я кривдника.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Гдз по башкирскому языку 5 класс габитова усманова ответы

Гдз русский язык комплексный тренажер 2 класс барковская ответы

Решебник по русскому языку 6 класс практикум драбкина ответы