Виховна година на тему дружба презентація

На  території табору наявна мережа покриття різних операторів мобільного зв’язку, а також зона інтернет покриттяWI   FI.

Важливим аспектом у формуванні соціально-активної людини є виховання трудової культури. Для цього на базі ДЛОК “Сокіл» розроблена програма «День економічної діяльності» в ході якої дітям в ігровій формі прививаються навики трудової та підприємницької діяльності, а також дана програма дозволяє їм набути соціального досвіду. Своєю працею діти заробляють гроші (соколики) завдяки яким потім відкривають свої фірми. Зароблені соколики діти витрачають на «Веселому ярмарку» відвідуючи магазини та різноманітні станції ярмарку.

View the embedded image gallery online at: http://syrets-/#sigProIdbbb566ac57

Найбільше подобається учням рольова гра „Маріонетки“, в ході якої вони отримують картки з описом ситуацій та повинні відповісти, як будуть діяти в них.

На початку кожної зміни відбувається урочисте відкриття табірної зміни де курінні отамани рапортують  головному отаману про готовність куреню до відкриття табірної зміни. Готовність куреню визначається демонстрацією козаками і козачками назви та бойового кличу свого куреню. Головний отаман, в свою чергу, рапортує гетьману та просить дозволу на відкриття табірної зміни Січі Соколиної. Після відкриття табірної зміни відбувається посвята в козачата. Діти урочисто присягають на вірність Січі Соколиній, зобов’язуються слухати своїх курінних отаманів, щоденно ходити на ранкову штовханку (зарядку), в їдальні з’їдати все, що їм приготують поварі, після чого окроплюються водою та приймаються до лав козаків і козачок.

Робота учнів у групах при підготовці антиреклами у вигляді малюнка, сценки, пісні чи вірша дозволяє їм розкрити свій творчий потенціал за допомоги та підтримки практичного психолога та вихователя.

На території комплексу розміщені 8 житлових корпусів. Розрахункова місткість ДЛОК «Сокіл» 575 місць.   Споруди корпусів двохповерхові. Діти проживають у 7-х, 8-х, 9-х, 5-и та 6-місних кімнатах.  У жилій кімнаті знаходиться  ліжко,  тумба, шафа з полицями двох-дверна. На поверсі знаходяться дві  ванні кімнати із двома туалетними кабінками, однією душовою кабіною, умивальники. Кімната гігієни, яка містить біде для дівчат, тумбу з полицями для засобів гігієни, умивальник, дзеркало. На поверсі знаходиться вісім кімнат.

Територія цілодобово охороняється. Досвідчені дитячі лікарі і медсестри цілодобово знаходиться поруч з дітьми. Особливості харчування та фізіологічні особливості завжди в полі зору медичних працівників табору.

На базі  табору створено танцювальний гурток «Козацькі мрії» де разом із сучасними танцями діти вчаться українських народних танців та  козацьких танців. Діє гурток образотворчого мистецтва «Бомбезні рученята», а також гуртки з бісероплетіння та вишивання. Систематично проводяться конкурси малюнків, в результаті чого створено постійно діючу виставку кращих дитячих робіт.

Дитячий лікувально – оздоровчий комплекс «Сокіл» (санаторного типу) функціонує з 6979 року по даний час. Знаходиться в одній з мальовничих долин Галицького району, Івано – Франківської області в 555 метрах від кришталево чистої р. Лімниці. Клімат у віддаленому від вуличного шуму куточку, оточеному чудовим прикарпатським лісом із столітніми дубами та вічнозеленими ялинами, зціляє людські тіла, вдовільняє спрагу, живить дітей своєю незамінною силою та оздоровлює підростаюче покоління молодої незалежної української Держави.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Гдз по башкирскому языку 5 класс габитова усманова ответы

Гдз русский язык комплексный тренажер 2 класс барковская ответы

Решебник по русскому языку 6 класс практикум драбкина ответы