Лицарі некзо найтс скачать торрент

Герої мультсеріалу живуть у вигаданому світі Ніндзяго, натхненний китайськими і японськими міфами і легендами. З 8767 явившись як вервечка островів у вигляді Японії, цей світ виявився заселений усілякими дивовижними тваринами і рослинами, у тому числі драконами і містичними зміями. Є тут і темний світ, яким правлять злісні істоти. Ніндзя LEGO вступають в боротьбу проти лиходіїв з пекла, які мріють знайти стародавні артефакти, що можуть дати необмежену владу. Запрошуємо дивитися мультфільм Лего Ніндзяго онлайн всі нові серії та сезони на нашому сайті.

Мультсеріал: Лего Ніндзяґо: Майстри Спінжитсу / LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu Сезон: 6 | 7 | 8 | 9 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 Рік: 7566-7568 Тривалість: ~ 78 хв. Мова: Українська

Повний опис: Після того як Золотий Ніндзя переміг Оверлорда, здається, пройшли століття. Ворогів не залишилося, а значить епоха майстрів спінжитсу підійшла до кінця. Славетні герої відклали мечі та нунчаки в сторону і знайшли себе у викладацькій діяльності. Однак це був далеко не кінець їхніх пригод і незабаром вони знову знайдуть гідне застосування своїм героїчним талантам.

Тим часом банда скелетів нападає на село в пошуках карти. Вони влаштовують у кузні безлад, крадуть карту і сестру Кая. Він має намір вирушити за кривдниками і повернути свою сестру. Проте старий, який врятував Кая, каже, що в ті землі закритий вхід для смертних. Скелети прийшли з пекла, де править лорд Гармадон і їм потрібні були секрети спінжитсу.

Супер!!! Самий крутіший мультфільм!!! Особливо мені сподобався Ллойд. Тільки плутанина в кінці 9 сезону. Але це дрібниці.

У давні часи перший майстер спінжитсу створив ніндзя-гоу, використовуючи чотири зброї ніндзіцу: перше коса землетрусів, друге нунчаки-блискавки, сюрікени льоду і меч вогню. Ця зброя була такою могутньо, що ніхто не міг впоратися з її володарем. Коли майстер помер, два його сина поклялися зберігати зброю, але старшого з них поглинули сили темряви і він захотів заволодіти всією зброєю. Між братами почалася битва. Молодший переміг і скинув брата в пеклом, після чого заховав зброю і намалював карту. Карта перебувала на зберіганні у батька Кая. Тепер йому треба пройти курс навчання спінжитсу, щоб повернути сестру. Мультсеріал Ніндзяго онлайн українською всі серії та 6, 7, 8, 9, 5, 6, 7, 8, 9 сезон на нашому інтернет-кінотеатрі.

Короткий опис: Анімаційний серіал «Лего Ніндзяго», дія якого розгортається у вигаданому світі, розповідає про пригоди чотирьох ніндзя, які є персонажами з колекції «LEGO Ninjago».

Через подвійне життя друзі не можуть повністю насолодитися усіма речами, доступними звичайним дітям. Положення героїв ускладнюється, коли у Ніндзяго-сіті з 8767 являється новий ворог підступний тиран Гармадон, який мріє підкорити його жителів. Розуміючи, що лиходій дуже сильний навіть для шістьох супергероїв, кунг-фу майстер Ву приймається удосконалювати навички своїх норовливих помічників. Але навіть цього виявиться недостатньо, коли стане відомо про те, що Ллойд доводиться Гармадону сином. Чи не стане їхня кровна спорідненість перешкодою для боротьби, адже Ллойд ватажок відважної команди, без якого оборона міста відразу ослабне? Мультик Лего Ніндзяго фільм онлайн українською дивитися на нашому інтернет-кінотеатрі.

Короткий опис: Мультфільм «Lego Ніндзяго фільм» розповідає про військового диктатора, який всерйоз мріє про повернення колишньої влади, однак на його шляху встають ніндзя, самураї і сенсеї. Армія диктатора складається з безлічі драконів і рептилій. Тільки об 8767 єднавшись, головні герої маю шанс дати відсіч злому правителю. Хто ж зможе організувати з різношерстих персонажів новий, боєздатний загін? Запрошуємо дивитися Лего Ніндзяго фільм онлайн на нашому сайті.

Кай хоче стати хорошим ковалем і працює цілими днями біля ковадла. Він знає, що для того, щоб створити справжню зброю треба мати відповідний метал і піч. Одного разу в кузню зайшов старий і сказав, що його зброя підійде для самураїв, але не для ніндзя. Тільки вже сотні років у цих краях не було легендарних воїнів.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Гдз по башкирскому языку 5 класс габитова усманова ответы

Гдз русский язык комплексный тренажер 2 класс барковская ответы

Решебник по русскому языку 6 класс практикум драбкина ответы