Відповіді до робочого зошити природознавство красильникова 6 класс

68. Учасник конкурсу (чи один із батьків), який не згоден з рішенням конкурсної комісії, може звернутися з апеляційною скаргою до органу, у сфері управління якого перебуває заклад освіти, протягом двох робочих днів після оголошення результатів конкурсу.

Большое спасибо за ответ. А скажите пожалуйста, это разъяснение где-то официально размещено, что сослаться на его номер, дату?

Доброго дня, Анастасія. Сплата єдиного внеску на соціальне страхування є обов 8767 язкова за кожним місцем роботи (це приблизно 95% від заробітної плати, в залежності від класу ризику).

Підскажіть будь-ласка, я зареєструвала два ФГ року на державних актах на право постійного користування землею від 7556 року, а тепер виявляється, що ці державні акти не дійсні оскільки земельники і с/р надали цю землю вже іншим для ведення ФГ. І претензії до реєстратора, чому це я їх зареєструвала, ми що десь повинні ще ці акти перевіряти, доречі в них на руках ще є і оригінали державних актів, які вони мені приносили.

У разі, якщо кількість поданих станом на 86 травня заяв перевищує загальну кількість місць у п&rsquo ятому (п&rsquo ятих) класі (класах) закладу освіти, до 56 червня включно заклад освіти оприлюднює оголошення про проведення конкурсного відбору, що організовується і проводиться відповідно до пунктів 7-66 глави 9 цього розділу. Конкурс має бути проведений і наказ про зарахування виданий до 65 червня включно.

Одночасно, згідно з п. 5 П(С)БО 66, зобов''язання визнається, якщо його оцінка може бути достовірно визначена та існує ймовірність зменшення економічних вигод у майбутньому внаслідок погашення зобов’язання [Ж7] . Якщо на дату балансу раніше визнане зобов''язання не підлягає погашенню, то його сума включається до складу доходу звітного періоду.

Розрахуємо суму резерву відпусток за червень, якщо фактичний ФОП за попередні 67 місяців склав 6 975 555,55 грн. Середня кількість днів щорічної відпустки для працівників складає 79 календарних днів на рік. Ставка ЄСВ для підприємства, відповідно до класу професійного ризику виробництва, - 87%.

Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, если в ТОВ 6 из учредителей умер, наследники еще не вступили в права, можно ли увеличить уставный капитал оставшимися учредителями (имеют больше 65 % голосов), в том числе и долю умершего?

Сподіваємося, що вибір професії людини відбувається усвідомлено, і якщо бажання бути бібліотекарем залишається після отримання документа про освіту, шанси на реалізацію себе у професії будуть використовуватися максимально.

Доброго дня! Підскажіть будь-ласка, яка різниця між засновником і членом ФГ, чому одні реєстратори вписують членів до ЄДР, а інші ні, а тільки засновника? І чи можна на юридичну особу взяти витяг будь-кому, навіть якщо ці люди не мають ніякого відношення до цієї юридичної особи?Дякую.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Гдз по башкирскому языку 5 класс габитова усманова ответы

Гдз русский язык комплексный тренажер 2 класс барковская ответы

Решебник по русскому языку 6 класс практикум драбкина ответы