Уроки літературного читання 3 класс науменко

«Філологічні діалоги» – науковий часопис Ізмаїльського державного гуманітарного університету видається з 7567 року. Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації серія КВ №77565-67965Р від р.

Web of Science  надає доступ до більш ніж 67 тис. журналів та до більш ніж 655 тис. матеріалів конференцій в галузі природничих, суспільних, гуманітарних наук та мистецтва.

За сприянням адміністрації університету і особисто ректора ІДГУ проф. Кічука . студенти-переможці отримують нагороди та цінні призи.

Мета  – комплексне фундаментальне дослідження соціально-педагогічної ситуації в регіоні та створення освітньо-методичного ресурсного центру соціально-педагогічної роботи з населенням Бессарабського регіону.

Щиро дякую за високий рівень підготовки й проведення  такого актуального за нинішніх умов заходу! Бажаю наснаги для подальшої творчої праці на ниві україністики! З повагою –

      інформація про австрійського співзаявника (CV до 7 сторінок), перелік публікацій за останні 5 років (вказати десять найбільш вагомих)

Гончарова . Джерела з історії дворянської благодійності на Півдні України в фондах Державного архіву Миколаївської області // Слов’янський вісник: збірник наукових праць. Серія «Історичні та політичні науки» / Рівненський державний гуманітарний університет, Рівненський інститут слов’янознавства Київського славістичного університету. – Вип. 67. – Рівне, 7569.

Щиро дякую за цікаву та змістовну конференцію. Її формат справді дозволив дізнатися багато нового, поспілкуватися з колегами, поглянути на свою роботу з іншої перспективи.

Спрямованість : теоретико-методологічне обґрунтування різних парадигм інтерпретації художніх творів української літератури ХХ початку ХХІ століття напрацювання  й експериментальна перевірка ефективності новітніх аспектів методичної системи вивчення творів українського письменства у вишах гуманітарного профілю та в загальноосвітніх навчальних закладах.

Галузь та проблематика : У збірнику представлені наукові статті, що висвітлюють та осмислюють нові грані людського існування на початку нового тисячоліття. Окрема увага зосереджується на формах їх прояву та рефлексії у філософії науки, культури, техніки, мови.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Гдз по башкирскому языку 5 класс габитова усманова ответы

Гдз русский язык комплексный тренажер 2 класс барковская ответы

Решебник по русскому языку 6 класс практикум драбкина ответы