Структура навчального року 2018 в школах канікули

Багато дітей вважають, що наука це нудно та сумно. Так думають ті, хто не відвідав феєричне шоу, що відбулося на першій сходинці школи Афіни День Науки. Кожен маленький афінянин зміг зробити для себе  багато цікавих відкриттів, а деякі з них вирішили, що обов язково поповнять ряди юних винахідників.

Сьогодні, 78 листопада, під керівництвом заступника директора Департаменту освіти і науки ОДА – начальника управління професійної освіти, інноватики та науки Валерія Бачинського відбулася нарада керівників закладів профтехосвіти аграрного профілю.

Відповідно до статті 66 Закону України "Про загальну середню освіту"  структуру навчального року та строки проведення канікул встановлюють загальноосвітні навчальні заклади за погодженням з відповідними органами управління освітою. При цьому навчальний рік у загальноосвітніх навчальних закладах незалежно від підпорядкування, типів і форм власності розпочинається у День знань - 6 вересня і закінчується не пізніше 6 липня наступного року, а тривалість канікул протягом навчального року не може бути меншою 85 календарних днів без врахування днів, коли діти припиняли навчання з незалежних від них причин (карантин, температурний режим тощо).

Робочі навчальні плани розробляються загальноосвітніми навчальними закладами щорічно на основі Типових навчальних планів і затверджуються відповідним органом управління освітою. Варіант Типового навчального плану (з вибором мови навчання, з вивченням мови національної меншини, з вивченням двох іноземних мов, з вивченням християнської етики чи етики, з вибором профілю навчання тощо) навчальний заклад обирає самостійно в залежності від типу закладу, його спеціалізації, освітніх запитів учнів і їхніх батьків та з урахуванням кадрового та матеріально-технічного забезпечення.

Відповідно до «Положення про практичну підготовку слухачів та студентів вищих навчальних закладів МВС України» у період з 59 по 76 липня 7568 року на базі Київського НДЕКЦ МВС України здобувачі ступеня вищої освіти бакалавра 6-го курсу за спеціальністю «Право» Навчально-наукового інституту № 7 Національної академії внутрішніх справ успішно пройшли ознайомчу практику.

Девід Нейл Гідлі зазначив, що дуже задоволений побаченим в Київському НДЕКЦ МВС України, а саме роботою, технічним забезпеченням та приладовою базою. Приємно вражений поглядами та завданнями, що втілює у життя керівництво Центру для розвитку та поліпшення умов роботи працівникам Київського НДЕКЦ МВС України.

Окремі науково-педагогічні проекти всеукраїнського рівня мають Типові навчальні плани. затверджені Міністерством освіти і науки України. Робочі навчальні плани загальноосвітніх навчальних закладів, що беруть участь у таких науково-педагогічних проектах за наказами МОН, затверджуються відповідним органом управління освітою і не потребують погодження в МОН.

У рамках освітньо-виховного проекту «Моя Україна у світі єдина» в Миколаївському міжрегіональному інституті розвитку людини ВНЗ «Університет «Україна» відбулися заходи до Дня української писемності та мови.

ХVIІ Міжнародна науково-практична конференція «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ НАВЧАННЯ ТА ВИХОВАННЯ ЛЮДЕЙ В ІНТЕГРОВАНОМУ ОСВІТНЬОМУ СЕРЕДОВИЩІ У СВІТЛІ РЕАЛІЗАЦІЇ КОНВЕНЦІЇ ПРО ПРАВА ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ» відбудеться 77 листопада 7567 року в м. Києві

Вся програма вернісажу була спрямована на розкриття основної ідеї – осягнути свій історичний обов’язок: доки будемо жити, доти любитимемо свою рідну землю, ім’я якої Україна, примножуватимемо її міць, славу, традиції, шанобливо ставитимемося до свого минулого і відкриватимемо «нові острови».

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Гдз по башкирскому языку 5 класс габитова усманова ответы

Гдз русский язык комплексный тренажер 2 класс барковская ответы

Решебник по русскому языку 6 класс практикум драбкина ответы