Бланк авансового звіту 2018 скачать украина

Обов’язок подання фінзвітності дo податкового органу визначено п. ПKУ. Платники податку нa прибуток повинні подати разом із податковою декларацією квартальну абo річну фінансову звітність y порядку, передбаченoму для подання податкової декларaції.

Як визначити, одномісний номер чи двомісний? Зазвичай цю інформацію вказують у рахунку на оплату готельних послуг. Тож якщо в рахунку прямо вказано, що номер двомісний і роботодавець компенсує повну вартість проживання, можуть виникнути проблеми з оподаткуванням вартості другого як додаткового блага. Якщо ж у рахунку вказана лише загальна вартість проживання в номері, проблем бути не повинно.

Закон України Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України від р. № 6757-VII.

Наказ Мінтрансзв&rsquo язку Про затвердження Типових форм квитків на проїзд пасажирів і перевезення багажу на маршрутах загального користування від р. № 558.

Ми вважаємо, немає значення, чи відрядження в межах України, чи за кордон. Умови звільнення від оподаткування витрат, понесених у відрядженні (як по Україні, так і за кордон), прописані в пп. а пп. ПКУ , де немає заборони користуватися таксі.

У підкатегорії системи ЗІР зовсім нещодавно з&rsquo явилося роз&rsquo яснення цього питання. Податківці однозначно наголосили :

Працівник використовував корпоративну платіжну картку, проводив лише безготівкові розрахунки, а роботодавець дав згоду на продовження строку здачі авансового звіту (зрозуміло, що таку згоду треба письмово належним чином оформити – обґрунтована заява від працівника та віза “Дозволяю” від керівника)

Про відповідальність за неподання, абo подання з помилками фанансової звітності до статуправлінь читайте на сторінці Штрафи та фінансова звітність.

Тепер щодо підтверджувальних документів – кожне бухгалтерське проведення здійснюється на основі відповідного документу. Розглянемо, що саме слід проконтролювати (кожний з наведених документів прикріплюється до авансового звіту, який складає відряджена особа і формує Кт 877 рахунку):

Цей документ не обов’язковий, але доцільний для використання, якщо мало місце відрядження на службовому автомобілі. Він необхідний для списання пального.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Гдз по башкирскому языку 5 класс габитова усманова ответы

Гдз русский язык комплексный тренажер 2 класс барковская ответы

Решебник по русскому языку 6 класс практикум драбкина ответы