Річний план на 2018-2019 н р кзо днз

Дуже вдячна, Яцук Катерині Юхимівні, за її добре серце і професіоналізм у своїй справі. Від огляду до виписки все пройшло на найвищому рівні. Бажаю побільше вдячних пацієнтів і розвитку у цій нелегкій і цікавій прфесії.

Благодарим наших спонсоров и меценатов за новые интересные поступления в коллекцию, некоторые из которых уникальные и раритетные – радиостанции периода второй мировой войны.

В связи с периодом летних отпусков активность посетителей выставки несколько снизилась. За прошедшее время проведено 66 экскурсий.

Хочу висловити величезну подяку Домбровсьому Олександру Анатолійовиу, з якими звертаєшся. Кваліфіковані і професійні лікарі підберуть таке лікування, що дозволить жити звичайним життям. Персонал дуже ввічливий і приємний. Сподобалось, що Олександр Анатолійович все доступно пояснив і допоміг розібратися з проблемою. Бажаю Вам процвітання та висловлюю свою подяку. Буду рекомендувати вашу клініку іншим.

Гемороїдальні вузли знаходяться в області, де немає больових рецепторів, тому ми гарантуємо - Ваше лікування пройде без болю. А наша технологія лікування дозволить Вам отримати результат без операцій і стаціонарного перебування в лікарні.

З Подолу (метро «Контрактова площа») їхати трамваєм №67 (їхати хвилин 55) до зупинки «6-а лінія» Від метро «Нивки» маршрутними таксі № 769, 776 до зупинки «6-а лінія». Звертати на ліво по ходу трамваю, чи маршрутки. Від метро «Академмістечко» автобус № 85 до зупинки «6-а лінія».

Дуже дякую всьому персоналу за якісну допомогу. Сподобалась обстановка і професійний підхід до лікування, а також щире зацікавлення моїм здоров’ям. Буду рекомендувати іншим.

Учасники: Ханс Блондел Tіммерман, PB7T, секретар IARU R6 та член робочої групи СЕРТ. Сильван Азарян, F9GKR, член Виконкому IARU R6. Берндт Mішлевски, DF7ZC, представник DARC. Ульріх Mюллер, DK9VW, представник DARC. A де Йонг, PE5AJF, представник адміністрації звязку Нідерландів. Юрис Валеникс, YL7AO, cекретар LRAL.

Дякую лікарю і всьому персоналу Проктологічної амбулаторії за кваліфіковану та якісну допомогу. Швидко, безболісно. Обов''язково пораджу ваш заклад знайомим, які стикнулися з проблемою геморою, але затягують з лікуванням через боязливість перед лікарями. Жодних зауважень немаю.

8775 А ви думали, що Україна так просто. Україна — це супер. Україна — це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни 8776

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Гдз по башкирскому языку 5 класс габитова усманова ответы

Гдз русский язык комплексный тренажер 2 класс барковская ответы

Решебник по русскому языку 6 класс практикум драбкина ответы