Календарне планування захист вітчизни 11 клас дівчата 2018-2019

7-ведучий. У ріднім краю зелен-гай щумить. Я знати радий, про що він мріє-снить. Я слухав, чув, як кожна деревина Шуміла ніжно слово Україна. О Боже, дай повік любити край, Де квітка, пташка і зелений гай, Де кожна вірна тій землі дитина Живе єдиним словом: Україна.

«Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з болгарської мови для загальноосвітніх навчальних закладів. 9 клас» (авт. Бузіян Н. С., Кара Н. В.)

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з географії для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою (російською мовою). 9 клас» (авт. Гладковський Р. В., Довгань А. І., Паламарчук Л. Б., Совенко В. В.)

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з інтегрованого курсу «Література (російська та світова)». 9 клас» (авт. Сімакова Л. А., Снєгірьова В. В.)

7-й ведучий. Одна від Заходу й до Сходу Володарка земель і вод - Ніхто не ділить хай народу, Бо не поділиться народ І козаки й Стрільці Січові За тебе гинули в полях У небесах сузір?я Лева Нам світить на Чумацький шлях.

7-й ведучий. Нехай ніхто не половить Твоїх земель, не розтина, Бо ти єдина Україно, Бо ти на всіх у нас одна. Молись, дитино, за Україну Що нам безсмертне життя дає. А по молитві ставай до чину. Молитва в небо знімає вгору, Заводить сонце в душ і- алмаз А праця творить землі опору Та від скорботи рятує нас. Молись, дитино, щоб не вернуло Московське рабство, як темна лжа, А по молитві пильнуй, щоб було Твоєї зброї не жерла ржа. Молитва щира-то з Богом згода, То криця духу, а не руки, А наша зброя - твоя свобода, Твоя будучність на всі віки.

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з інтегрованого курсу «Література (румунська та світова)». 9 клас» (авт. Говорнян Л. С., Бурла О. К.)

9-й учень. Я чую, мамо, чую, як співають Мені над Україною пісні. Ти не журись, я крила розпростаю І принесу до тебе уві сні. Вкраїнським рушником зітру сльозину І поцілую в синєє чоло.

9-й учень. Дзвенять шаблі, як ясне сонце, сяють. Гримлять пісні, аж земленька свята Дрижить під нами дорогая, За волю смерть нам не страшна!

65-й учень. Славні стрільці , візьмемо прапор, дорогу святиню І у славі привітаєм рідну Україну! Засвітимо ясне сонце, нарід вибігає, Українське славне військо весело вітає. Вийшов батько, вийшов рідний, Вийшла стара мати. Вийшла вірна дівчинонька коня напувати.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Гдз по башкирскому языку 5 класс габитова усманова ответы

Гдз русский язык комплексный тренажер 2 класс барковская ответы

Решебник по русскому языку 6 класс практикум драбкина ответы